PGD MAJŠPERK

Z vami 24 ur na dan 365 dni v letu!

DRŽAVNO GASILSKO TEKMOVANJE CELJE 2021

DRŽAVNO GASILSKO TEKMOVANJE CELJE 2021
🚨🚨🚨 3. MESTO ekipa MLADINCI PGD MAJŠPERK 🚨🚨🚨
🚨🚨🚨 15. MESTO ekipa PIONIRJI PGD MAJŠPERK 🚨🚨🚨
Objavljeno: 07.06.2021
Včerajšnji dan je bil ponovno zelo uspešen za naše društvo. S dvema ekipama smo se udeležili državnega gasilskega tekmovanja v Celju. Nastopali smo v kategoriji MLADINCI in PIONIRJI.
MLADINCI so se na progo podali ob 09.28. vajo odlično opravili, rezultat dopolnili še s ostalimi odlično opravljenimi veščinami in v skupni razvrstitvi dosegli FANTASTIČNO 👍🚨👌3.MESTO 👌👍🚨med konkurenco 46 ekip v državi, kar je izjemen rezultat. S doseženim so si zagotovili tudi vstopnico na izbirno tekmovanje za udeležbo na olimpijadi !!!😁😁
PIONIRJIi so se na progo podali ob 09.03, vajo odlično opravili, žal pa jim je kanček smole pokvaril odličen rezultat. V skupni razvrstitvi so dosegli odlično 👌👍🚨15 mesto🚨👍👌 v konkurenci najboljših 46 ekip v državi, za kar jim iskreno čestitamo.
Na obe ekipi smo izjemno ponosni in jim želimo fantastičnih nastopov in odličnih rezultatov tudi na njihovih nadaljevalnih tekmovalnih poteh.
💪Hkrati gre na tem mestu velika zahvala tudi vsem mentorjem, ki se trudijo s delom s gasilsko mladino v PGD in skupaj z njimi dosegajo tako uspešne rezultate.💪
👏Hvala 👏